Remek befektetés a körkivágó készlet
Tagged Címkék:

A különféle burkolóelemek fúrása az elmúlt években új kihívással szembesítette a mesterembereket. A márvány, gránit, bazalt, természetes kövekből készült csempék és járólapok már sokkal keményebbek, mint a régebbi mázas kerámialapok. A körkivágó készlet ennek megfelelően már nem volfrám-karbid komponensből épül fel, hanem sokkal inkább szintetikus ipari gyémántokból.

Ennek hála, valamint a speciális kötési eljárásoknak, amelyekkel a szemcsék felkerülnek a termékekre, a nagy keménység már nem jelent problémát. A különféle méretű vezetékeknek, csöveknek, szerelvényeknek eltérő átmérőjű áttörésekre van szükségük, ezért ennek megfelelően kell kiválasztani a körkivágó készlet típusát.

A 3-24 darabos kiszerelés között van mód válogatni. A lyukfúrók strapabíró alumínium kofferben vannak elhelyezve, amiben könnyedén szállíthatóak. Az TLS webáruházában kapható TLS-COBRA PRO körkivágó készlet kiváló befektetés, amire megéri lecsapni. Kedvező ár-érték arány mellett lehet hozzájutni a termékekhez, ami megtérülővé teszi a vásárlást.