Mennyire használható ki a házi vízmű tartály?
Tagged Címkék:

Azokon a helyeken, ahol a közművesítés nem megoldott, érdemes elgondolkodni olyan lehetőségeken, amelyek az önellátás felé mutatnak, részben vagy teljes egészében. A házi vízmű tartály bevetése hasznos, amennyiben olyan ellátórendszert szeretnénk kiépíteni, amiben nem kell minden vízkiengedéskor azonnal a pompára hagyatkozni. Amire külön érdemes figyelni, hogy milyen méretű tárolóegység lesz integrálva a rendszerbe, ugyanis ez határozza meg a kihasználhatóság mértékét.

Elmondható, hogy a házi vízmű tartály esetében a teljes kapacitás megközelítőleg 30 %-a nyerhető ki. Ez azért van így, mert az újgenerációs termékeknél található egy gumimembrán, aminek a szerepe, hogy elválassza a nedvességet a levegőtől, ami a nyomás mértékének beállítását segíti elő.

Ha eltérünk a gyári értékektől, ami általában 1,5 bár, esetenként több folyadék nyerhető ki. A házi vízmű tartály tehát az elvárások fényében legyen megrendelve, hogy biztosan ellássa a feladatát! A szivattyuszaki.hu oldalon, a hasznos tippek mellett, kiváló termékekre lehet szert tenni.