Nike pulóver francia frottírból
Tagged Címkék:

A mindennapokban, sportolás, kirándulás alkalmával szeretünk kényelmes ruhába öltözni, ami szabad mozgást biztosít számunkra. Férfiaknak kiváló döntés a Nike pulóver, jól bevált, klasszikus stílusban. Ez beszerezhető a madeinpapp.hu webshopból, aminek kínálatában kizárólag eredeti termékek lelhetőek fel.

A Sportswear Club Nike pulóver jellemzői a bordázott szegély és mandzsetták, illetve hátsó nyakszalaggal is el van látva. Anyaga 80%-ban pamut, 20%-ban pedig poliészter. Könnyű francia frottír anyagból készült ez a puha és kényelmes pulóver. Fokozott tartósságát a megerősített vállvarrások és a bordázás biztosítja. Egy ilyen ruhaneműt mindennap szívesen visel a tulajdonosa, hiszen nincs annál kellemesebb, mint a munkából hazaérve komfortos, kellemes tapintású öltözékbe bújni.

Ár szempontjából is megéri ennek megvásárlása mellett dönteni. A webshopból ugyanis ez a Nike pulóver 21 990 Ft-ért vehető meg. Márkája pedig egyet jelent a magas minőséggel, a hosszú élettartammal, ezért érdemes beszerezni.