Sétarepülés Budapest – szárnyalni hív
Tagged Címkék:

Magyarország természeti és építészeti kincsei egyedülállóak. Évente több mint 4 millió belföldi, illetve 3,5 millió külföldi turista választja céljának az itt rejlő szépségek felfedezését. Egy sétarepülés Budapest környékéről indulva olyan helyszínekig is elér, mint a csodálatos Balaton vagy az elképesztő ívekkel és formákkal rendelkező Dunakanyar. Egy ilyen program ajándékötletnek is kiváló, legyen szó születésnapról vagy bármilyen évfordulóról, mert a sétarepülés Budapest felett lehengerlő élménnyel képes gazdagítani bárkit.

Ráadásul a megvásárolt ajándékutalványt és a vouchert egy úgynevezett élményboxba is belerejthetjük. Ez olyan különleges ajándékdoboz, amiből a kinyitását követően némi környezetbarát konfetti kíséretében előugrik az utazást képviselő ajándékutalvány. Ez a látványos csomagolás kellőképpen hangulatos előfutára lehet egy olyan élménynek, mint amit a sétarepülés Budapest felett kínál. A szolgáltatás jóvoltából, a madarak szemszögéből élvezhetjük az alattunk elterülő táj szépségeit.

Élmény repülés extrém manőverekkel

Egy kis izgalom mindenkinek jót tesz, sokan azonban kifejezetten keresik az alkalmat, hogy a szervezetük egy kis adrenalinlöketet kapjon. Egy élmény repülés számtalan lehetőséget magában rejt, így nem csupán a vizuális ingerek vonzzák az érdeklődőket erre a különleges légi programra. Tény, hogy itt nem egy vadászrepülőben helyezkednek el az utasok, viszont egy profi pilóta a sétarepülésre alkalmas géppel is képes olyan manővereket végrehajtani, ami bőven túltesz a leghajmeresztő vidámparki játékokon is.

Az ,,extrém élmény repülés” éppen ezért főleg azoknak javasolt alternatíva, akik szeretik érezni a többszörös G erőt. Természetesen a kaland tökéletesen biztonságos és bármikor lehet jelezni a pilótának, ha kevésbé intenzív élményt szeretnénk, illetve ugyanígy hangot adhatunk annak is, ha inkább fokoznánk az extrém élmény repülés erősségét. A lényeg itt teljes mértékben az, hogy az utasok elégedettek legyenek és önfeledten élvezhessék a kalandot.