Régóta kedvezők a hungarocell árak
Tagged Címkék:

Az expandált polisztirol hab egyik leglényegesebb tulajdonsága a remek hőszigetelésben rejlik. Ehhez hozzátartozik az is, hogy a hungarocell árak teljesen elfogadhatók. Mindez pedig sok szakembert arra sarkall, főleg az építkezési iparban, hogy ezt az építőanyagot válassza. A termék sikere a kialakításának köszönhető, ugyanis a zárt cellákban lévő levegő garantálja a jó hőszigetelő képességet.
A lényeg, hogy a bezárt levegő több év után sem fog távozni a cellákból, ezért nagyon sokáig biztosított a szigetelési adottság. Az EPS80-as anyagminőségű polisztirol ezért is annyira gyakran alkalmazott a lakóházak, társasházak és egyéb épületek homlokzati hőszigetelésekor.

Mivel a hungarocell árak reálisak, illetve a magas minőség is adott, megéri ezt választani. Ami még fontos ennél az anyagnál, hogy nagymértékben vízálló. Azt azonban fontos leszögezni, hogy a matéria felvesz egy minimális mennyiségű vizet, de csakis abban az esetben, ha hosszú időn keresztül érintkezik a nedvességgel.
Természetesen az ilyen esetek, a megfelelő felhasználás és a helyes szerkezeti kialakítások esetén nem fordulhatnak elő. Amit még tanácsos észben tartani, hogy egészségre káros anyagokat nem tartalmaz. Amellett tehát, hogy a hungarocell árak alacsonyak, a hőszigetelés egyáltalán nem jelent veszélyt az egészségre.

Az egyik legnépszerűbb hőszigetelő építőanyag

Milyen előnyökkel rendelkezik meg? Igazán könnyű az építőanyag önsúlya, illetve kedvező mechanikai tulajdonságokkal rendelkezik. Ennek is tudható be a tény, hogy a szakemberek szívesen dolgoznak ezzel, hiszen a kezelése, vágása, méretre szabása egyáltalán nem nehéz.
A produktum mellett szól még, hogy az önkioltó anyagok kategóriájába tartozik, ezért tűz esetén nem fogja a lángokat tovább terjeszteni. Nem szabad azonban elfejteni, hogy habár igazán jó hőszigetelő építőanyag, mivel  EPS80-as anyagminőségű, ezért a hangszigetelő tulajdonságait tekintve már kevésbé nevezhető hatékonynak. Abban az esetben hát, ha a hangszigetelés is fontos, egy másik matériát szükséges választani.