Sadolin Plus használatával a fa meghálálja a gondoskodást
Tagged Címkék:

A puha- és keményfa felületek kezelése mindig célszerű annak érdekében, hogy a fa szerkezetét megóvjuk a kisebb mechanikai, környezeti hatásokkal szemben. A Sadolin vízbázisú vastaglazúr vízzel hígítható, kül- és beltéren egyaránt alkalmazható. Olyan mérettartó szerkezetek bevonására alkalmas, mint a burkolatok, kerítések, kocsibeálló fa szerkezete.

Fedő lazúrként az egyszerű felhordása és kiváló tapadási képessége széles körben használhatóvá teszi. Kiváló folyási tulajdonságokkal rendelkezik, mikroporózus felületet hoz létre a fán. A színtelen Sadolin Plus utolsó rétegként nem használható, a különféle színek azonban változó arányban keverhetők egymással. Kültéri használat esetén azonban feltétel, hogy a színtelen Sadolin Plus csak 30%-ban adható a keverékhez.

Hígítani nem szükséges, maximum 5%-ban csapvízzel. Felhordási eszközei a henger és az ecset, amelyeket használat után ajánlatos langyos vízzel megtisztítani. Önmagával átfesthető 4-5 óra száradási idő után, ezután a teljes száradás 5 óra. 8-30 Celsius fok hőmérsékleten megbízhatóan használható kül- és beltéren egyaránt.