Háromszemélyes műanyag kertipad
Tagged Címkék:

A nagyvárosokban élők sokszor panaszkodnak a metropolisz zajára és a természetes környezet szinte teljes hiányára. Ennek a problémának az orvosolására működnek az úgynevezett parkok és ligetek, ahol számottevő a fém kertipad mennyiség. Természetesen ezek az ülőalkalmatosságok gyönyörűek tudnak lenni az élettartalmuk első pár évében.

Utána viszont nem részesülnek azokban a karbantartási folyamatokban, amelyek alapvetőnek mondhatóak, ezáltal pedig elég kopottá válnak. Így a szabadban töltött élményt nagyban befolyásolhatja a fémes szagú festéktől kopott karfa, valamint a repedező fa látványa.

Alternatív megoldásként a műanyag kertipadok szolgálhatnak, amelyek sokkal tovább képesek megtartani az eredeti szépségüket. Nyilvánvalóan Ön is ismeri az érzést, amikor az esős évszakokban egy rövidebb zápor után képtelen leülni a szabadban lévő padra, hiszen a fa teljesen magába szívta a vizet.

Ennek vége, a műanyagnak köszönhetően! Ugyanis egyes darabok, a kialakításuknak köszönhetően képesek az UV sugárzásnak és a viszontagságos, csapadékos időjárásnak ellenállni, emellett pedig rendkívül gyorsan összeszerelhetőek.

A műanyag kertipad a tervezők fahatású kényelmes háttámlával, valamint ülőfelülettel lett ellátva, az esztétikum érdekében. A leggyakoribb típusként a háromszemélyes kertipad említhető, ami a középméret.

Magánszemélyeknek is remek opció lehet egy műanyag pad az udvarra, hiszen sokkal kevesebb törődést igényel, mint a fából készült társaik. A háztartási használat előnyei közé sorolhatjuk, hogy a gyors lapra szerelhetőségének köszönhetően, a hideg évszakokban könnyedén elraktározhatjuk a kertipadot a házban.