Tagged Címkék:

A hideg hónapok újra beköszöntöttek, úgyhogy előkerül néhány „kötelező” szezonális kiegészítő. Az egyik ilyen a harisnyanadrág, ami természetesen nemcsak ősszel és télen hasznos, hanem az év bármelyik részében. Persze az is tény, hogy ezt a ruhadarabot nem csupán funkcionális szempontok alapján viseljük, hanem esztétikai aspektusok szerint is. Ez ugyanis egy igen apró, de annál hatásosabb ruhadarab vagy éppen vágyfokozó kellék. A harisnyanadrág mindig erotikusnak számított, ugyanakkor elegánsnak is.

A múlt század elején hiánycikk volt, inkább a tehetősebb réteg hölgy tagjai engedhették meg maguknak, ezért a többiek ezt egyszerűen „ráfestették” a lábaikra. Szerencsére ez a helyzet már gyökeresen megváltozott, hiszen a harisnyanadrág bárkinek elérhető, mindenféle minőségben és kivitelben. A hétköznapi darabok mellett, megtalálhatóak az egészen szexi modellek is, amelyek bármelyik buja fehérmenűvel képesek felvenni a versenyt. A már-már szokványosnak mondható necc változat mellett, az olyan elképesztő darabok is megtalálhatóak, mint a nyitott harisnya.

A webáruház szexi jelmezek felhozatala új modellekkel bővült!

Sajnos újra itt vannak a szinte végtelen hosszúságúnak tűnő hideg esték. Van azonban ezekben is valami jó, mégpedig az, hogy előkerülhetnek a szexi jelmezek, amelyekkel garantáltan elűzzük a téli esték monoton hangulatát. A felnőttekben is van egy kis játékosság, amit akár buja tevékenységekben is kamatoztathatnak. Mindenki szereti elengedni egy kicsit a fantáziáját és olykor teljesen más személy bőrébe bújna. A szexi jelmezek erre tökéletes lehetőséget nyújtanak.

A hölgyek lehetnek pár óra erejéig stewardessek, diáklányok vagy matrózok, de persze nem a szokványos módon. Playboy nyuszik, buja szobalányok és pajkos nővérkék szerepében tehetik még boldogabbá a partnerüket. A szexi jelmezek között olyan darabokat is megtalálunk, amelyek a téli szezonban lesznek csak igazán aktuálisak. Ki szeretne szexi Mikulás lenni? Remélhetőleg sokan, hogy az ajándék az idei ünnepekre egészen különleges legyen!