Tagged Címkék:

A hölgyek és az urak közül is sokan kedvelik a nagyobb táskát. Ugyanis ebben sok minden kényelmesen elfér, így a sporttáska sokaknál napi szintű használatban van. Aki városban él, gyakran köt össze több tevékenységet, ezért több mindent visz egyszerre magával. Aki ingázik a kisebb település vagy falu és a város között, az pedig szintén lehet, hogy az egész napra szükséges dolgait pakolja bele.

Az urak megelégednek az egyszerű, de nagyobb sporttáskával, viszont a hölgyek szeretik, ha ez a darab is összhangban van a ruhájukkal vagy a cipőjükkel, persze az sem árt, ha csinos darab.

Ezért gyakran több sporttáska is megtalálható a ruhatári készletükben. A táska külső részén vagy belül, olykor mindkét helyen fontosak a zsebek, ahová a kisebb dolgokat lehet elrakni.

Ha a kulcs vagy telefon bekerül a széles és nagy részbe, akkor sokat kell kutatni a dolgok között mire előkerül. Ez sok bosszúságot tud okozni, amit mindannyian ismerünk. Ezért jó tudni, hogy mit melyik zsebbe raktunk, így csak oda kell nyúlni és már meg is van.