Jól kidolgozott német magyar szótár
Tagged Címkék:

A német nagy jelentőséggel bíró nyelv, elsősorban Európában. Világszerte 95 millióan használják anyanyelvként, emellett további 15 millióan másodlagos nyelvként tekintenek rá. A német magyar szótár ezért bizonyára sokak kezében megfordul, hiszen bármikor szükséges lehet egy üzleti levél vagy iskolai esszé megírásához. A német nyelvet sokan tanulják hazánkban is az iskolákban, külföldi munkához, utazáshoz.

A számottevő németországi befektetésnél szintén szükséges a gördülékeny kommunikációhoz. A DictZone hangos, online német–magyar szótár több mint 230.000 jelentéspárt, kifejezést és példamondatot tartalmaz, de ezek száma folyamatosan bővül.

A szótár használata kifejezetten egyszerű, hiszen a lefordítandó szót vagy kifejezést csupán be kell beírni az oldal tetején megjelenő keresőmezőbe. A német magyar szótár kiegészítő funkciókkal is rendelkezik. A német nyelvtan nehézségi szintje nem csekély, bizonyára gyakran merülnek fel ilyen jellegű kérdések is. Ezek megválaszolásában ad segítséget a Wikipédia német nyelvtan oldal.