Egyedi módon alkalmazhatóak a trapézlemezek
Tagged Címkék:

Gyorsan és egyszerűen szeretnénk dolgozni, netán a hagyományos cseréptől, esetleg palától jobb alternatívára vágyunk a melléképületek, ipari létesítmények fedéséhez? Ebben az esetben megéri a trapézlemezek között válogatni. Ezek az igen sokoldalú termékek alkalmasak még a homlokzat vagy falak burkolására is, amennyiben ez cél.

A rozsdásodásnak és a káros napsugárzásnak ellenálló bevonattal készülnek, többféle vastagságban és hullámmagassággal. A trapézlemezek ár-érték aránya rendkívül megtérülő, ami a gazdaságos gyártási technológiából adódik. A beszerzés nagyon egyszerűen elvégezhető. A részletekért megéri felkeresni a keribadog.hu weboldalt.

Amennyiben adunk az esztétikára és nem feltétlenül piros színben szeretnénk megrendelni, akkor ennek sincs semmilyen akadálya. A perforált trapézlemezek továbbá rendelkeznek egy olyan egyedi képességgel, hogy sajátos hangelnyelő tulajdonságuk révén a csarnokokból, műhelyekből érkező zajt lecsökkentik. A felhelyezést minden esetben bízzuk szakemberekre! Az idő múlása igazolni fogja a jó döntésünket.