Hogyan alkalmazható a 100 tisztaságú illóolaj?
Tagged Címkék:

Sétálva a réten vagy otthon a kiskertben, majd meglátva egy szép virágot és éreve az illatát, azonnal kellemes érzés futhat át a testünkön. Nem véletlen, hogy a természetben található bizonyos aromák nyugtatóan, frissítően, vagy éppen élénkítően hatnak ránk. Ezek közül néhány meleg érzetet kelthet, míg mások tisztítják a levegőt, esetleg fokozzák az étvágyunkat. A 100 tisztaságú illóolaj egyedi sajátosságait megéri okosan kihasználni.

A néphagyományokból jól ismert, bizonyos készítmények előnye. A körömvirágról, például a tapasztalat bebizonyította, hogy remek hámosító, gyulladáscsökkentő képességei vannak. A levendula talán az egyik legrégebb óta használt illatanyag, amit jelenleg is számos kozmetikumban fedezhetünk fel.

A 100 tisztaságú illóolaj kinyerése elég komplex feladat, ezért megéri okosan kihasználni a benne rejtőző előnyöket. A megfelelő alapanyagok és technológiai eszközök birtokában, saját magunknak is elvégezhetjük a kinyerést, de erre nincs feltétlen szükség, mert a legtöbb típus kényelmesen megvásárolható online, kisebb-nagyobb kiszerelésben.

A 100 tisztaságú illóolaj hihetetlenül sokféle formában alkalmazható. Vannak bizonyos változatok, amelyek fogyaszthatóak, de sok esetben ezeket csak külsőleg lehet bevetni a cél érdekében. Talán a legegyszerűbb módja ennek az aromalámpákba történő belecsepegtetése, ahonnan rövid időn belül kijut a 100 tisztaságú illóolaj a levegőbe. Ezen kívül élénkítő aromafürdő is készíthető, illetve némi plusz hozzáadásával, saját parfümöket alkothatunk meg, amiket minden helyzetben magunkon viselhetünk.