Egyedi élmény az eliquid használata
Tagged Címkék:

A dohányzás olyan szenvedély, aminek rengetegen hódolnak. Az évszázadok során sokféle formája alakult ki, a pipázástól kezdve, a szivarokon keresztül, egészen a dohány rágásáig. A modern korban mégis a cigarettázás viszi a prímet. A technika fejlődésével új módok is születtek, amilyen az eliquid alkalmazása. Voltaképpen egy sajátos eszközről van szó, ami a hevítés módszerével elpárologtatja a folyadékot és azt ilyen formában juttatja be a szervezetbe. Igyekeznek megvizsgálni, hogy ez mennyivel lehet előnyösebb a hagyományos cigarettáknál.

Az eliquid voltaképpen egy elegy, ami propilén glikol vagy növényi glicerin alapú. Ehhez kevernek különféle aromákat, amelyek kellemes ízt adnak. Gyakori kérdés, hogy a leszokásban segíteni tud vagy sem? Sokan azt mondják, hogy az ízesítés miatt inkább átmenet jelent és nem a le-, hanem a rászokás felé. Főként a fiatalokat megcélzó termékkategória az eliquid, ami valóban sajátos élményt nyújt. Ha valaki szeretné kipróbálni a nikotinmentes élvezetet, akkor ehhez már minden lehetőség adott.

Intenzív élményt biztosít az Elf Bar liquid

Az elektromos cigaretták egy speciális változata az Elf Bar, ami csak adott mennyiségű szívásra nyújt lehetőséget és mellőzi az utántöltést. Bár jogi szabályozása még nem tisztázott véglegesen, de ettől függetlenül nagymértékben terjed. Az Elf Bar liquid hiánypótló megoldás. Mivel az említett termékek a megszokottnál intenzívebb aromává rendelkeznek, ezért igyekeztek ehhez alkalmazkodni az aromagyártók. A gandalfliquid.hu weboldalon már rendelhető kimondottan Elf Bar liquid is. Ebben az esetben +10 ml aroma tartozik a kezdő csomagokhoz, hogy garantált legyen a maximális hatás.

Csupán össze kell keverni az alkotóelemeket és máris használható. Mivel a nikotinos termékek csak dohányboltokban érhetőek el, azért online ezek nem kaphatóak. Az Elf Bar liquid nikotinmentesen is teljes élményt nyújt, ha cél a gőzölés. A hagyományos füstrudak mellett vagy helyett, megéri próbára tenni ezeket a népszerű termékeket.