Hidegburkolat rengeteg formában
Tagged Címkék:

A csempe kiválasztása nem olyan egyszerű feladat, hiszen minőségileg és esztétikailag is ki kell elégítse az igényeket. A hidegburkolat beszerzésekor több tényezőt figyelembe kell venni, ezért ne sajnálja az időt az információgyűjtésre és a tervezésre! Napjainkban óriási népszerűségnek örvend a nagyméretű csempe. Ennek a lerakásához speciális szerszámokra van szükség.

Érdemes tudni, hogy a magas és kisméretű helyiséget elegánsabbá, barátságosabbá teheti, ha azonos színvilágú, viszont tónusaiban eltérő lapokat vásárol. A fahatású, valamint a mozaik hidegburkolat remekül passzol egymáshoz. Enyhén rusztikus, modern hatást biztosít.

A világos, fényes felületű csempe olyan helyiségekbe jó választás, ahol kevés a természetes fény. Az ilyen lap a kevés bejutó fényt megsokszorozza. Közkedvelt megoldás manapság a sötét és világos színű lapok váltakozása. Ez az alternatíva mozgalmassá, érdekessé teszi a teret. Ezt a trükköt a szakemberek előszeretettel alkalmazzák. A hidegburkolat rengetegféle kivitelben és színben vásárolható meg.