Milyen a jó fazék szett?
Tagged Címkék:

A kiválasztása korántsem olyan egyszerű, mint azt sokan gondolják. A minőségi anyagokból előállított fazék szett a főzési folyamatot könnyebbé és hatékonyabbá teszi, ráadásul az ételek ízét is befolyásolja. Minden darab alja vastag, ami lehetővé teszi az egyenletes hőelosztást és megakadályozza az ételek gyors égését.

Non-stick, azaz tapadásmentes réteggel rendelkezik, ami megkönnyíti a használatot és a tisztítást. A bevonat rendkívül biztonságos, hiszen a magas hő hatására nem szabadulnak fel toxinok, amelyek károsíthatnák az ételeket, ezáltal pedig az egészséget. A fazék szett fedői jól zárnak, így megőrzik a finomságok nedvességtartalmát és ízét. Az átlátszó változatok lehetővé teszik az állandó megfigyelést. Az ergonomikus és hőálló fogantyúk növelik a biztonságot, illetve a kényelmes használatot.

A prémiumkategóriás összeállítás minden tartozéka mosogatógépben tisztítható. Kompatibilis a különböző hőforrásokkal, legyen az gáz, elektromos, indukciós vagy kerámia. A fazék szett hosszú éveken át állja a sarat.