Ipanema a brazil vidámság jegyében
Tagged Címkék:

Úgy gondoljuk, hogy a gumipapucs vagy szandál ciki és snassz? Akkor nézzük meg az Ipanema papucsok és szandálok idei kollekcióját, vagy tulajdonképpen bármelyiket. Ezek a lábbelik ugyanis mindig a legvonzóbb külső és belső jegyekkel kerülnek a piacra és a világszerte elégedett vásárlókhoz.

Ez a márka már fogalom itthon és fittyet hány arra, hogy nem készül eredeti bőrből. A modellek laza eleganciát és vidámságot sugároznak. Ezeket a brazil életérzés ihleti, amiről mindenki tudja, hogy csupa pezsgés, szín, illat és zene. Az Ipanema lábbelik nagyon trendik, ezért a fiatalok körében is rendkívül népszerűek. A kisgyermekes szülők egyik kedvenc márkája is, hiszen a papucsok és szandálok nagyon komfortosak, strapabíróak és aranyos megjelenésűek.

A színek egyenesen lenyűgözőek, amiknek hála az Ipanema lábbelik könnyen kombinálhatóak a sportos és az elegánsabb öltözékekkel egyaránt. A madeinpapp.hu webshopban gazdag kínálatban találhatók meg a márka termékei nőknek, férfiaknak és gyermekeknek is.