Tagged Címkék:

Ez a helyiség szorosan hozzátartozik a mindennapjainkhoz, hiszen közvetlen helyet foglal el az életterükben. A fürdőszobában egy nap leforgása alatt többször is megfordulunk, ezért a kényelem és a dizájn szempontjából nagyon fontos a kivitelezés. A fürdőszoba áruház kifogástalan termékeket kínál, amikkel mindenki megteremtheti álmai fürdőszobáját.

Egyeseknek megvan a saját elképzelésük a kialakítással kapcsolatban, míg másoknak vannak bizonyos ötleteik, ám ezek még kiegészítésre várnak és ilyenkor jól jön egy hozzáértő szakértelme.

A fürdőszoba áruház a kimagasló minőségű termékei mellett a 3D látványtervezés is elérhető szolgáltatásnak számít. Így a virtuális számítógépes technológiának hála, mindenkinek láthatóvá válik, hogy miként fest majd a fürdő a kész állapotában.

A fürdőszoba áruház a felújításban is segít, hiszen a burkolatok és a sok más termék beszerzése mellett másra is figyelmet kell fordítani a tökéletes kivitelezés érdekében. A kifogástalan megjelenést a spanyol Porcelanosa luxusburkolatok teszik lehetővé.