Melyik kerti lámpa illik a házhoz?
Tagged Címkék:

A kültéri világítás a terasz, a feljáró, a kert, az udvar vagy a kapu utolsó simítása. A kerti lámpa lehet falra szerelt, pergolára akasztott vagy a mennyezetbe süllyesztett spotlámpa is, ami a funkcionalitás mellett, díszíti is a kertet. A kültéri világítás szükséges a kert, a terasz vagy akár a bejárati ajtóhoz vezető út esti megvilágításához, nemcsak kényelmi, hanem biztonsági okokból is.

Ezen kívül a kültéri világítás esztétikusabbá teszi az otthonát éjszaka, miközben funkcionális világításra van szüksége, hogy kiemelje az otthona bizonyos területeit. Típusától függetlenül tartsa szem előtt, hogy nem mindegy, milyen a kerti lámpa, mivel meg kell felelnie bizonyos szabványoknak.

Általánosságban elmondható, hogy a kültéri fali lámpa az ideális módja a terasz vagy az otthoni környezetének feldobására és megvilágítására. A fali lámpákat a ház külső falaira szerelik. A fényük lehet közvetlen (spotlámpák) vagy közvetett (ha a fali lámpák árnyékolókkal vannak felszerelve). Ez csak az egyéni ízléstől függ.