A multifunkcionálisan használható makraméfonal
Tagged Címkék:

Kacérkodik a horgolással, kötéssel? Szívesen belekezdene, de nem tudja miként fogjon hozzá? A makraméfonal számos jó tulajdonsággal bír, ezek egyike, hogy könnyű vele dolgozni. Csavart felépítésű, csupán arra kell figyelnünk, hogy horgolásnál ne szúrjuk a tűt a sodort szálak közé. Horgoláshoz, kötéshez, lakberendezési feladatokhoz egyaránt ajánlott.

Fenntartható anyag, újrahasznosított textil és műanyag hulladékból készül. A makraméfonal környezetbarát anyag. Növényi festékanyaggal színezett, így vegán kézimunka fonal. Számos hasznos, otthonunkban praktikus dolgok készíthetők bele, például növényi fogasok, fali kárpitok, asztali futók.

Ha kézzel készített ajándékot szeretne készíteni, a makraméfonal remek választás. Készítsen makramé figurát, pénztárcát, ékszert, övet vagy táskát szeretteinek. Díszítheti gyöngyökkel, kövekkel, csatokkal. Nincs szebb, mint olyan ajándékot adni, amiben nemcsak az időnk és energiánk, de a szívünk is benne van. Alkosson Ön is bátran! Merítsen inspirációt az interneten vagy térjen be egy alkotópalotába!