Kalandra hív a Szamos bakancs
Tagged Címkék:

Legyen szó pihentető sétákról a hegyekben vagy téli sportokkal teli nyaralásról, ahhoz, hogy gyermekei lábai télen is kellemesen melegek maradjanak, gondosan kell lábbelit választani számukra. A döntés során a legfontosabb tulajdonságok a viselési kényelem és a biztonság.

Ha a talp túl csúszós, a kicsik megcsúsznak a friss hóban, a túl vékony téli lábbeliben pedig könnyen megfázhatnak. A Szamos bakancs 3 legfontosabb jellemzője a vízállóság, a kényelem és a melegség. Ezek a modellek a boka fölé érnek, így stabil tartást biztosítanak. A magas szárú cipők nagyfokú biztonságot nyújtanak, megvédenek a kövektől és szárazon tartják a lábat. Különösen a hegyi túrákon érdemes ezért magas szárú Szamos bakancsot választani, ami optimális támaszt nyújt a bokának.

A gyártó tudja, hogy kesztyűvel a kézen nem éppen könnyű befűzni egy cipőt. Ezért a Szamos bakancsot tépőzáras pántokkal vagy cipzárral látták el, hogy a gyerekek könnyedén fel- és levehessék ezeket egyedül. Egyes modellekhez fűző is tartozik.