Budapesti vízszerelő, aki azonnal a helyszínre megy
Tagged Címkék:

Sok esetben előfordul, hogy sürgősen szükség van egy budapesti vízszerelő segítségére. Ilyenkor minden perc számít, hiszen például egy csőtörés esetében folyamatosan folyik el a víz, ez pedig akár óriási többlet költséget is okozhat a lakástulajdonosoknak. Amikor tehát azonnal el kell végezni a vízszerelési munkát, akkor jó, ha a megfelelő szakember elérhetősége már kéznél van.
Mikor kell azonnal vízszerelőt hívni

Az egyik leggyakoribb SOS probléma, ami a vízhálózat működésével kapcsolatban fel szokott merülni az a csőrepedés vagy a csőtörés. Az azonnal észrevehető jelek közé tartozik, ha azt látja, hogy a fürdőszobában áll a víz. Ez általában olyan lakásokban szokott lenni, amit nem laknak egyfolytában, hiszen már a falak vagy a padló vizesedése is árulkodó jel. Sajnos azonban sok esetben nem ennyire egyértelmű, hogy gond van a csövekkel. Mire ugyanis a csövekből szökő víz átnedvesíti a környezetét, már folyik egy ideje, ezt pedig nem olyan könnyű észre venni. Sokszor a szivárgás olyan erős, hogy a fal mellett állva lehet hallani a vízfolyás hangját. Továbbá az is egyértelmű jel, ha a vízóra akkor is pörög, amikor nincs vízhasználat a lakásban (pl. éjjel), de ha a vízórán nem is, a vízszámlán biztosan észreveszi, ha elfolyik a víz a csövek között. Bárhogy is legyen, ha csőrepedésre, csőtörésre gyanakszik, akkor hívjon szakembert, aki bebizonyítja, hogy a SOS vízszerelés Budapesten is rendelkezésre áll.

Ha a fent említett jeleket tapasztalja, azonnal keressen fel egy budapesti vízszerelőt! A szakember a lehető legrövidebb idő alatt a helyszínre megy és kideríti a probléma okát. A megfelelő tapasztalattal rendelkező vízvezetékszerelő általában már a falat látva vagy a hangot hallva pontosan meg tudja állapítani, hogy gond van-e a csövekkel. Ilyenkor sok esetben arról van szó, hogy azok megrepednek vagy rosszabb esetben el is törnek, a víz pedig szivárog vagy nagyobb mennyiségben áztatja a falat. Ne késlekedjen tehát, hívjon szerelőt, hogy elkerülje a csőtörés okozta hatalmas többletköltséget!