Az MTB kerékpár terepre a legnagyszerűbb
Tagged Címkék:

Azt, hogy kinek melyik lesz a leginkább megfelelő kerékpár, mindenkinek magának kell tudnia attól függően, hogy milyen terepen, miféle viszonyok között óhajtja alkalmazni a bicajt. A közkedvelt MTB kerékpár pedig azon prototípusok közé tartozik, amelyekről beszélni kell, hiszen nem lehet véletlen, hogy az egyik legnagyobb példányszámban eladott modellről van szó.

Ha röviden akarnánk összefoglalni a lényegét, azt mondhatnánk, hogy terepre ez lesz a legideálisabb választás. Azt is mondhatnánk, hogy országúti viszonyok esetén biztosan csalódunk majd, hiszen az itt elvárt sebesség nem hozza meg az igényelt szintet.

Aszfalton általában imádnak suhanni a bicajosok és a tekerésbe tett energia ideális esetben meghozza gyümölcsét. Ezzel ellentétben, az MTB kerékpár a terep zötyögős, zord körülményeihez tud kivételesen jól alkalmazkodni, mivel tompítja a súrlódásokat, gödröket, ezáltal kellemesebb útitárs lesz, jobb és élményekben gazdag a haladás. Aki terepre óhajt menni az MTB kerékpárral, ez utóbbi lesz számára az ideális.