Az örök klasszikus aktatáska
Tagged Címkék:

A taskam.hu kínálata minden alkalomra megteremti az optimális kelléket. Nem számít, hogy egy teljesen szokványos munkanapnak vagy fontos megbeszélésnek nézünk elé, a megjelenésünket kiegészítő aktatáska bármelyik esetben kitűnő választás.

Bellugio valódi bőrből készült terméke kulccsal zárható, így a legfontosabb dokumentumok is biztonságban lesznek a belsejében, a gyűrődésmentességüket pedig a fakkok praktikus kialakítása garantálja. A kisebbre szabott zsebekben kényelmesen elhelyezhetjük a tollakat, ugyanitt egy puha szivaccsal bélelt részt is találunk, ami laptop vagy tablet tárolását teszi lehetővé.

A csattal zárható, fekete műbőr aktatáska azoknak kínál stílusos alternatívát, akik szeretnék elkerülni a valódi bőr használatát a tárgyak körében. Az aktatáska belsejét két pakolási térrel látták el, amiket ebben az esetben is további zsebek tagolnak, hogy minden elférhessen bennük, amire csak szükség lehet. Tegye Ön is hatásossá a munkahelyi fellépését egy különleges és minőséget tükröző darabbal!