Álomba ringat a baba hintaszék
Tagged Címkék:

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a kisbabák akkor tudnak a legkönnyebben elaludni, ha ringatják őket. Egy baba hintaszék kitűnően képes imitálni a finoman mozgató ritmusokat. Egy idő után ugyanis, a pici súlyából adódóan, a szülőnek kényelmetlenné válhat az altatás, ráadásul sok csemete igen nehezen szenderül álomba. A baba hintáztató igazi főnyeremény, ami valósághűen mintázza le az anyai ringatást. Az apróságoknak szinte fel sem tűnik, hogy lényegében egy kényelmes pihenőszékben szenderegnek.

A Pindurka bababoltban minden baba hintaszék a legmagasabb minőséget őrzi és a megjelenés vonatkozásában is első helyen szerepelnek a termékek. A kisbabás szülők körében hatalmas népszerűségnek örvend egy ilyen praktikus kiegészítő, hiszen az altatás folyamata a felnőttek és a porontyok számára is élvezetessé válhat a segítségével. A baba hintaszék ezért egyre több otthonban kínál hatásos alternatívát. A gondtalan alvás nem kihívás többé, a Pindurka bababolt Önt is várja az elégedett vásárlók sorába.

/A szundikendő segíti a pihenést/

Kedves és szeretetre méltó figura, ami támogatja a gyermeket az elalvásban. Ez a szundikendő, a Unique legpompásabb ölelő rongyija. A gyermekek pihenése tökéletesen nyugodttá válik a segítségével, a kendő ráadásul rágókaként is funkcionál. A kiságyra vagy a babakocsira egyszerűen felakaszthatjuk a leszedhető, csíptetős akasztó segítségével, így nem kell otthon hagyni a szeretett alvótársat, amikor kirándulni indulunk. A különlegesen puha tapintású szundikendő nyugalmat áraszt és hozzájárul a pici békés pihenéséhez akkor is, amikor az anyukája keze éppen nincs a közelben.

Az ölelni való nyuszi, a kedves maci vagy a bújásra hívogató elefánt kellemes pasztellszínekbe öltöztek, ezzel is támogatva a picik érzékszerveit a nyugodt pihenéshez vezető úton. A gyermekek szívesen elbabrálnak a szundikendővel, majd magukhoz ölelve azt, egy pillanat alatt álomba zuhannak. Kedvezzen Ön is a gyermekének és válogasson a Pindurka bababolt minőségi és allergénektől mentes termékeiből!