Remek időtöltést biztosít egy gyöngyfűző készlet
Tagged Címkék:

A nagyobb gyermekek készségeit nem csupán feladatlapokkal és különböző számos-betűs foglalkoztatókkal tudjuk támogatni. A gyöngyfűző készlet is kiváló erre, hiszen fejleszthető vele a kreativitás, a finommotorika és a logika. Természetesen egy ilyen készletet nem a legkisebbek kezébe adunk, de a már 3 évesnél nagyobbak nyugodtan játszhatnak vele.

Egy ilyen szett ugyanis játék és készségfejlesztő egyben. A gyerkőc nem unja meg azonnal, mint sok más játékot, hiszen nem készen kap egy szép láncot vagy karkötőt, hanem ő alkotja meg azt a saját ízlése és elképzelése szerint. A gyöngyfűző készlet elsősorban tartalmas időtöltést biztosít, ezért kiváló olyankor is, amikor a lurkónak nincs lehetősége a szabadban tölteni az idejét.

Gyakoroltatja a számolást, segíti a színek, formák felismerését. A vesszoparipa.hu webáruházban kapható gyöngyfűző készlet 600 darab különböző színű, formájú és mintájú gyöngyből áll. A lehetőségek határtalanok, a kreációnak csupán az idő és a fantázia szab határt. Szerezze be Ön is innen jó árban!