Alkalmi cipő megannyi csodás változatban
Tagged Címkék:

Ha valamilyen ünnepélyre, hivatalos eseményre, színházba vagy vacsorára megyünk, illik felvenni egy elegánsabb lábbelit. Az alkalmi cipő ezért minden nő gardróbjában ott kell legyen. Jó, ha többet is tartunk belőle, az évszaknak, időjárásnak megfelelően, ugyanakkor az is fontos, hogy szín szerint is tudjunk válogatni közülük.

Érdemes időnként „beújítani” egy-egy új darabot, hogy mindig legyen mit felvenni egy jelesebb alkalomra. Ha azt kérdezzük, hogy milyennek kell lennie egy ilyen lábbelinek, akkor nem biztos, hogy egyöntetű választ kapunk a kérdésünkre. Az alkalmi cipő régebben a magassarkú topánkákat jelentette, azonban a boltok választékában ma már találunk törpesarkú változatot is. A színe sem csak fekete, fehér vagy bézs lehet.

Az alkalmi cipő rengeteg csodálatos színben tündökölhet, sőt, a mintás változatok is igen jól mutatnak bizonyos öltözékekkel. A cipom.hu webshopban az alkalmi cipő felhozatal roppant gazdag, mind stílusban, mind pedig színben és anyagban. Itt bárki rátalálhat egy csodás modellre.