Vásároljon megbízható akkus ütvecsavarozót!
Tagged Címkék:

Az országos szinten szállító Szerszámoázis webáruházban számos kéziszerszám és korszerű berendezést várja Önt, igen kedvező ár-érték arányban.

Ezen masinák egyike az akkus ütvecsavarozó. A teljesítmény alapján választhat a 10.8-12 V, a 18 V és 40 V modellek közül. A gyengébb kapacitású gépek is igen jól teljesítenek, az időnként esedékes házkörüli munkálatok és a barkácsolás során, ipari használatra azonban már érdemes a komolyabbak között szétnézni.

A kiváló minőségű akkus ütvecsavarozó gépeknek még a betoncsavarok befúrása sem jelent problémát, akár 2-3 másodperc alatt el lehet végezni egy-egy csavar behajtását. A korszerű kialakítású készülékek a jelenlegi gyártási technológia csúcsát képezik.

Meg fogja találni közöttük az Önnek leginkább megfelelőt. További előnyei ezeknek az akkus ütvecsavarozó daraboknak, hogy a használatuk nem helyhez kötött, nem szükséges az elektromos hálózatra csatlakoztatva dolgozni velük és nem kell a kábelre ügyelni, ugyanis megfelelő töltöttségi szint esetén, gyakorlatilag bárhol és bármikor bevetheti.