A mindig trendi makraméfonal
Tagged Címkék:

A kötött dolgok sohasem mennek ki a divatból, legyen szó az öltözködésről vagy a lakásdekorációról. Ha mi magunk alkotnánk és készíteni szeretnénk valamilyen bohókás kiegészítőt, válasszuk a textil és műanyag után keletkező hulladékokból készült makraméfonal termékeket. Nemcsak praktikus a különféle használhatósága miatt, de környezetbarát, vegán döntés is ilyen makraméfonalat választani.

Növényi fogasok, asztali futók, alátétek, falikárpitok tökéletes alapanyaga. Legnépszerűbb fajtája a három ágból sodort. Kötélszerű, de puha és könnyen lehet vele dolgozni. Horgolni és kötni is tökéletes. 6-8 mm átmérőjű tű a legalkalmasabb a makraméfonalhoz. Kifésülhető, így akár különböző rojtokat is készíthetünk belőle, hogy más-más textúrával színesítsük a dekorációt.

Növényi festékanyaggal színezett termék. Ajándékot is készíthetünk belőle. Kiváló kulcstartók, karkötők, nyakláncok elkészítéséhez. Lakásavatáshoz, összeköltözéshez egy csodás horgolt virágtartó is remek ajándék lehet, főként, ha mi magunk készítjük el.