Api Go a méhek immunrendszerének erősítésére
Tagged Címkék:

A méhnevelés folyamatában számos készítmény használata indokolttá válhat, ezek beszerzéhez kínál segítséget az erista.hu méhészeti webáruház. Az Api Go egy mézelő méheknek kialakított természetes kiegészítő, ami maltodextrineket, élesztő kivonatot, hasznos vitaminokat és értékes cukrokat tartalmaz. Ezek az összetevők támogatják a kifejlett méhek és a lárvák mikrobiológiai folyamatait, hogy hatékonyan szállhassanak szembe a kaptárt fenyegető betegségekkel szemben.

Az Api Go hozzájárul a méhcsaládok egészségének javításához és élhetetlen közeget teremt a patogén élősködőknek. A méhek egészségi állapota így mindig kielégítővé válik. A készítmény egész évben adagolható, viszont az összetevők leginkább tavasszal és ősszel képesek a legmagasabb fokon hasznosulni. A komplett Api Go kezelés háromszori alkalmazást takar, ebből adódóan egy tasak készítmény 20 méhcsalád egyszeri kezelését képes biztosítani.

A varroa atka ellensége az Api Bioxal

A méhkaptárt érintő betegségek minden méhésznek aggasztó tényezők. Az Api Bioxal egy oxálsavat tartalmazó, biztonságos gyógyszer a mézelő méheknek. Az olyan élősködők felbukkanását, mint a varroa atka, hatékonyan orvosolhatjuk ezzel a törzskönyvezett készítménnyel. Eredményesen képes felvenni a harcot az atkákkal szemben, és egyúttal teljesen biztonságos mind a méhek, mind a méhész és a kaptárból származó méz vonatkozásában. Ebből fakadóan az Api Bioxal bátran alkalmazható akár bioméhészetekben is.

Szobahőmérsékleten cukorszirup-oldatban oldódik, és az adott családszám ismeretében precíz adagolás valósulhat meg. Ne feledjük, hogy a varroa atka elleni védekezés lényeges eleme a megelőzésben rejlik! Legyünk mindig körültekintőek, és helyezzünk kiemelkedő hangsúlyt a méhek immunrendszerének erősítésére! Az Api Bioxal és az egyéb méhbarát készítmények könnyedén elérhetőek az Erista Kft. által forgalmazott készítmények között. A gyógyszerek és a méhészkedéshez szükséges eszközök mellett, számos ajándéktárgy és szakirodalom is szerepel a kínálatban.