A fehér rum tisztán és koktélban is finom
Tagged Címkék:

A karibi hangulathoz nem kell messze elmenni, hiszen akár itthon is átélhetjük. Természetesen szükség van néhány kellékre az egzotikus élményhez, mint például a jó minőségű fehér rum. Az eredeti változatokat feltétlenül egy megbízható helyen kell keresni.

Az idrinks.hu webáruház ilyen, hiszen itt a világ legfinomabb fajtáknak a krémjét találjuk meg. Kaphatók itt fehér, sötét, arany (gold) és a fűszerezett rumok egyaránt.

Ebben a fantasztikus kavalkádban, még a legigényesebb vásárlók is megtalálják azt a fajtát, amit szívesen tartanának az otthonukban vagy vállalkozásukban. A fehér rum itthon is nagyon közkedvelt ital, mivel rengeteg koktél alapját képezi.

Természetesen tisztán is fogyasztható, de kiegészíthető különböző déli gyümölcsökkel is. Itthon a legismertebb márkájú fehér rum a Bacardi és a Havana Club, azonban az Idrinks ennél jóval változatosabb felhozatalt kínál a vásárlóinak. Itt ugyanis valódi egzotikumokkal is találkozhatunk, amelyek minden bulit, összejövetelt még kellemesebbé tesznek.