Tagged Címkék:

Az igényes és szép külső mindkét nem képviselőinek roppant fontos, bár az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy inkább a hölgyek azok, akiknek változatosabb az eszköztáruk a vonzó megjelenés kialakítása terén. Az ékszerek, mint például a manapság oly nagy népszerűségnek örvendő charm például tökéletes lehetőséget ad a kisugárzás megtámogatásához.

De mit értünk egészen pontosan a charm alatt? Már maga az angol szó is sokat enged következtetni az ékszer tulajdonságairól, ugyanis az azt jelenti, báj.

Ezek az aprócska kiegészítők helyettesíthetőek a medálokkal, de ha úgy hozza a kedvünk, a nyakláncokon kívül felhelyezhetjük azokat a karkötőre vagy a bokaláncra is.

A charm egyébként szavak nélkül is rengeteget mesél a személyiségünkről, az ízlésünkről, sőt, a világnézetünkről is. Ezek az általában egy témakör köré épülő csecsebecsék amellett, hogy roppant ízlésesek, nagyon egyediek is, így, ha szívesen tűnnénk ki a szürke tömeg forgatagából, nincs más dolgunk, csak a kedvenc medállal felékesíteni magunkat.