Ez a Kross kerékpár nem okoz csalódást
Tagged Címkék:

A hegyi bringázás mindig izgalmakkal és megannyi kalanddal teli időtöltés. Azonban ahhoz, hogy teljesen biztonságban érezze magát a bringás a csodaszép tájakon való tekerés közben, elengedhetetlen a jó Kross kerékpár. Aki nem szeretne nagyon kifáradni, az nyugodtan dönthet egy olyan mellett, amelyiknél már adott az elektromos támogatás.

Ennek köszönhetően bárhova is szeretne eljutni az ember, több kilométert is megtehet úgy, hogy közben kevesebb energiát kell kifejtenie. Remek választás a Shimano Steps MTB E8000 Kross kerékpár. Ennél a nagy motorteljesítmény és hosszú hatótávolság garantálja a nagyszerű szórakozást az ösvényeken. Ez a Kross kerékpár nem mellesleg kompakt mérettel rendelkezik, amihez hozzátartozik még az is, hogy sok alkatrésze kis tömeggel bír.

Mindez azt jelenti, hogy a bicaj remekül irányítható. Ez pedig könnyebb és gyorsabb kerékpározást tesz lehetővé, mint a hagyományos modellek. Sokan döntenek még a Lea Boost 1.0 Kross kerékpár mellett is. Ezt direkt terepbringásoknak fejlesztette ki a gyártó. Kimondottan arra hajtottak a tervezők, hogy a Női Kross Lea női hegyi kétkerekűeket és a Shimano STEPS elektromos egység képességeit kombinálják.