A búvárszivattyú számos területen használható
Tagged Címkék:

A víztelenítés, a locsolás és a háztartási vízellátás céljára számos hasznos berendezés található a víztechnikai eszközök között. Az egyik sokféle felhasználási móddal rendelkező készülék a búvárszivattyú. A szivattyuoutlet.hu webáruházban olyan neves gyártóktól vásárolható meg ez a termék, mint amilyen az Eurojet, az Aqualift, a Grundfos, a Pedrollo, az Umbra és a WILO.

Ezen világszerte elismert márkák mindegyike minőségi termékcsaládot foglal magába. Vannak kisebb és nagyobb teljesítményűek, így mindenki meg fogja találni a neki leginkább megfelelő búvárszivattyú modellt. Közös jellemzőjük a típusoknak, hogy mindegyiket vízbe kell meríteni ahhoz, hogy működni tudjanak.

Centrifugaszerűen funkcionálnak, a vizet a forgólapát emeli fel. A gépház minden esetben vízálló, legyen szó tiszta vagy szennyvíz áthelyezéséről, a biztonság garantált. A motor a legtöbb modellnél vörösréz tekercselésű és olajjal töltött, de találhatóak a kínálatban másfajta meghajtóval ellátott búvárszivattyú fajták is.