Honnan szerezze be a munkavédelmi cipőt?
Tagged Címkék:

Bizonyos munkahelyeken veszélynek vannak kitéve az alkalmazottak. Pontosan ezért írják elő a munkavédelmi cipő viselését, aminek köszönhetően csökkentik a munkahelyen történő balesetek számát. Legyen szó építkezésről, útkarbantartásról vagy egyéb ipari területeken történő munkálatokról, az említett cipő egyszerre garantálja a biztonságot és a kényelmet. Sok esetben napi 10 órát is viselni kell a munkavédelmi cipőt, azonban egy pillanatra se aggódjon, mert még véletlenül sem fog izzadni benne a lába.

A nap végén sem lesz kellemetlen a viselése. Szerencsére több jogszabálynak és előírásnak is megfelelnek az említett lábbelik, ugyanis különleges tulajdonságokkal látták el a tervezők. Például csúszásmentes talppal rendelkeznek, nem vezetik az áramot, megtartják a bokát és a lábujjaknál erősített szerkezettel rendelkeznek. Néhány munkavédelmi cipő a lábujj résznél acélbetétet tartalmaz, így megvédi a véletlenül leeső szerszámoktól a testrészt.

Mindemellett bőrből készült termékről van szó, aminek vízlepergető hatása van, valamint légáteresztő. Általában a vállalat biztosít megfelelő munkaruhát, azonban, ha egyéni vállalkozóként dolgozik, akkor muszáj beszerezze ezeket az eszközöket. Amennyiben felmerül a kérdés, hogy hol veheti meg a munkacipő ideális változatát, akkor érdemes vetni egy pillantást az internetes oldalakra. Amikor az ideje engedi, látogasson el az Euronorm honlapjára, ahol az EU szabványoknak megfelelő munkavédelmi ruházatokat és lábbeliket fog találni!

Nem számít, hogy szakácsként, villanyszerelőként vagy kőművesként dolgozik, mert az említett honlapon minden szakember megtalálja a megfelelő öltözéket. A munkacipő eltérő biztonsági szintekbe sorolható. A szűrők segítségével beállíthatja az Ön által keresett tulajdonságokat, majd megtekintheti a megjelenített árukészletet. A munkacipő kellőképpen helytáll a mindennapi igénybevétel esetében. Egyáltalán nem meglepő, hogy strapabíró, hiszen minőségi anyagokból készült, ráadásul több éven keresztül fog a rendelkezésére állni.