Makita 40V – a hatékony fejlesztés
Tagged Címkék:

A modern technikai fejlesztéseknek hála, rendre jelennek meg olyan új típusú egyedi termékkategóriák, amelyek a szerszámhasználatot magasabb szintre emelik. Nem jelent többé problémát, ha egy műhelyben nincs elérhető áram a közelben, hiszen egyre több az akkumulátoros műszer, ezekkel pedig bármilyen helyzetben lehet boldogulni. Pontosan ezen célból lett megteremtve a Makita 40V kategória. Az XGT gépek teljesen forradalmiak.

Valójában olyan rendszerek kerültek továbbfejlesztésre ennek fényében, amelyekről eddig nem is gondoltuk volna, hogy akkus megoldásban magas teljesítményt nyújthatnak. A Makita 40V fúró-csavarbehajtó mellett, vésőkalapácsok, pumpák, ventilátorok, szögbelövők, orrfűrészek, gérvágók egyaránt működőképesek ilyen formában.

Az okos rendszernek hála, a belső vezérlés folyamatosan monitorozza az aktuális teljesítményt és a kihasználás függvényében növeli vagy csökkenti az energiafelhasználást. A tartósság is kiemelt figyelmet kapott, ezért a Makita 40V gépek egyedi védőborítást kaptak, különösen az energiatároló részt tekintve, hogy minél jobban bírják a megpróbáltatásokat.