Zenélő forgó bagoly figurákkal
Tagged Címkék:

A színes, kedves figurák már egészen kicsi kortól kezdve felkeltik a csöppségek érdeklődését. Például kíváncsian szemlélik a kiságy fölé helyezett körhinta mozgását. Még inkább a figyelmük középpontjába kerül a zenélő forgó, mivel ez kedves dallamokat is játszik. Emellett fejleszti a gyermek látását és hallását, az elalvásban pedig a nyugtató zene és a mozgó figurák segítenek neki. A pindurka.hu webáruház kínálatában sok ilyen aranyos játék fedezhető fel, például a tanuló bagoly zenélő forgó kislányok, kisfiúk ágya fölé egyaránt ideális választás.

A figurák élénk színei vonzzák a pici tekintetét a kellemes dallam pedig nyugtató hatással van rá. Nem szükséges elem sem a működéséhez, mert felhúzható technikával rendelkezik. Egy teljes felhúzásnál 5 percig játssza a dallamot, de egy gomb segítségével bármikor megállítható a zene. A zenélő forgón lévő vidám, színes plüss figurákat le is lehet venni, így a kicsi akár játszhat, ismerkedhet ezekkel. Ez a forgó a gyerekszoba egyik legkellemesebb eleme lesz.

Érdekes játék a baba játszószőnyeg

A gyerekek gazdag fantáziával, nagy kíváncsisággal rendelkeznek és mindezek mellett, nagyon szeretnek a szőnyegen játszadozni. A kicsiknek a baba játszószőnyeg eleinte nehéz, de érdekes játék, ahol el kell valamit kapnia, megtapogathatja, megkóstolhatja. A tény, hogy anyu is ott van, még inkább növeli az élményt. Több oknál fogva is hasznos a gyereknek egy ilyen színes játszófelület. Szakemberek szerint, a baba játszószőnyeg ösztönzi a kicsit a mozgásra, segíti a látás, a szín és térlátás kialakulását.

Ugyanakkor, a baba-mama kötődést szintén erősíti, hiszen együtt játszanak, nevetnek, szórakoznak. Vásárlás előtt gondosan kell kiválasztani a szőnyeg formáját, figyelni kell arra is, hogy merre áll a játékhíd. A műanyagnál jobb választást jelent a szövet. Érdemes olyat venni, amit könnyen el tudunk csomagolni, hiszen gyakran magunkkal fogjuk majd vinni. Ajánlott olyan baba játszószőnyeg mellett dönteni, aminek hangja is van. A baba fejlődését a neki megvásárolt játékokkal segíthetjük a legjobban.