Xiaomi telefonok kiemelkedő tulajdonságokkal
Tagged Címkék:

Tervezési szempontból a Xiaomi remekül néz ki, a csúcsminőségű okostelefonok összes tervezési tulajdonságával. A képernyőtől és hármas kamerától kezdve az ívelt kijelzőkig, nevezze meg a kívánságát, ha a Xiaomi telefonok palettáján keresgél és biztosan megtalálja azt, amire vágyik. A prémiumminőségű anyagok és a könnyű súly miatt elképesztően könnyen kezelhető telefon. Magabiztosságot ad a felhasználóknak, ezért megéri kipróbálni.

A Xiaomi telefonok MIUI-val rendelkeznek, ami hihetetlenül gyors és gördülékenyen használható. Szoftverének minden iterációjával a Xiaomi arra összpontosított, hogy az operációs rendszert stabilabbá és könnyen használhatóbbá tegye. Nyugodtan kijelenthető, hogy dizájnelemüket egy bizonyos „gyümölcs nevű cég” befolyásolja, de megvan a maguk egyedi része a testreszabhatóságban.

A Xiaomi telefonok az Android 11 legújabb operációs rendszerével, MIUI 12.5-tel érkezik, MediaTek Helio G88-at (12nm), erős CPU-t kínál, nyolcmagos processzort, valamint kiváló teljesítményt nyújt késedelem nélkül, kiváló és naprakész szoftvert mutatva be.