Textilfesték különböző technikákhoz
Tagged Címkék:

A kézzel festett textíliák igen közkedveltek manapság. Ahhoz, hogy egy póló, párna vagy zokni festése jól sikerüljön, a kitűnő minőségű textilfesték elengedhetetlen. Manapság már rengeteg technikával lehet anyagokra festeni. Az egyik népszerű technika a batikolás, amivel különleges és egyedi formák keletkeznek a textileken.

A filcekkel való festés szintén szép termékeket eredményezhet, hiszen ezekkel pontosabb és élesebb kontúrokat lehet létrehozni. A muveszellato.hu webáruházban többféle textilfesték kapható, mind a hagyományos, mind pedig a legújabb technikáknak megfelelően. Találunk itt csúszásgátló zoknifestékeket többféle színben, sötét és világos anyagokra felvihető festékeket, valamint olyanokat is, amelyek a sötétben világítanak.

Ha már a batikolásról is szó esett, akkor érdemes tudni, hogy itt még batikfesték fixáló is található. A repesztő textilfesték segítségével igazán különleges dolgokat varázsolhatunk például egy egyszerű pólóra. A festék spray tökéletes hátterezéshez, stencilezéshez, színátmenetek készítéséhez.