Tefal palacsintasütő tapadásmentes bevonattal
Tagged Címkék:

A Tefalról még mindig a legtöbb embernek az átlagon felüli minőséggel rendelkező serpenyők jutnak az eszébe. Nem is csoda, hiszen a gyártó igazi „nagyágyú” a serpenyők terén. A Tefal palacsintasütő modellek is mindig hozzák a megszokott minőséget, amit a kimagasló eladási mutatók nagyszerűen bizonyítanak. Annak ellenére, hogy prémiumkategóriás termékek, árban mégis elérhetőek bárkinek.

Bár a palacsinta receptje eltérhet, a világ szinte minden nemzeténél fellelhető. Készíthető édesen, sósan, töltve vagy csak úgy, „simán”. A Tefal palacsintasütő abban játszik jelentős szerepet, hogy az egyébként könnyen elrontható, leégethető ételt a lehető legegyszerűbben készítsük el.

Ehhez többféle változatú termék is a rendelkezésünkre áll. A Thermo Signal technológiával ellátott változat úgy van kivitelezve, hogy elkerülje a túlmelegedést. A Mineral+ Tefal palacsintasütő tapadásmentes felülete természetes ásványokkal erősített, ami kiváló a mindennapokra, alacsony zsírfelhasználás mellett. Ha van egy jó receptje, mi adjuk hozzá a legjobb palacsintasütőt!