SZÉP-kártyát is elfogadunk a díjszabásnak megfelelően

Veszprém megye bőven tartogat látnivalót, éppen ezért Önnek sem érdemes csupán egyetlen napra terveznie a térségbe az élményekkel kecsegtető kirándulást. A szállás tekintetében remek opciót kínálnak a Pe-Ki Apartmanok, ahol a fizetés során SZÉP-kártyát is elfogadunk a vendégeinktől.

Tihany és környéke fantasztikus programkínálattal várja a látogatókat, akik pedig elmerülnének egy túraútvonal izgalmas természeti közegében, azoknak a Bakony nyújt kihagyhatatlan lehetőségeket. Utóbbi helyszín esetében a pétfürdői apartmanok ideális választásnak bizonyulnak, mi több, itt SZÉP-kártyát is elfogadunk.

A szállás közel helyezkedik el a városhoz és a természethez, ezért tökéletes origója az ezernyi irányba futó kalandnak, amit a környék felkínál. Az apartman a kényelmes boxspring ágy mellett egy kinyitható kanapét is tartalmaz, ezáltal 3 fő elszállásolása is lehetővé válik, a költségek rendezésére pedig SZÉP-kártyát is elfogadunk. A kertben grillezéshez és szalonnasütéshez biztosított feltételek várják a pihenni vágyókat.