Fatüzelésű kandallóval az őszi hideg ellen
Tagged Címkék:

A modern technológia teljesen megváltoztatta a kályhák arculatát. A gyártók szoros versenyben vannak egymással, hogy a termékeiknek a legjobb díjakat nyerjék el. A tudomány fejlődésének köszönhetően, a fatüzelésű kandalló az utóbbi időben az egyik leginkább környezetbarát fűtési forrássá vált. A megújuló forrásból származó, villamos energia nélkül működő készülékek ideális alternatívát jelentenek az otthonokban lévő központi fűtési rendszerrel szemben. A helyiség típusától függetlenül telepíthetjük.

Az előnyeiket nemcsak télen, hanem bármikor élvezhetjük, amikor a kinti hőmérséklet csökkenése kellemetlenséget okoz. A fatüzelésű kandalló tökéletes tavasszal és ősszel, amikor még nem akarjuk bekapcsolni a központi fűtést. Üzletünkben számos termék kapható ebben a kategóriában, amelyek nemcsak az árúkban, hanem az anyagukban, a színükben és a kialakításukban is különböznek egymástól. Ezért forduljon hozzánk bizalommal és mi segítünk kiválasztani Önnek a legmegfelelőbb fatüzelésű kandallót!

Mire való a füstcső?

A modern fűtési berendezéseknek több funkciójuk is lehet. Fűthetik a házat vagy a lakást, lehetnek dekorációs elemek vagy melegíthetik azt a helyiséget, amelyikben elhelyezték. Nehéz elképzelni egy kandallót tűz nélkül. Ezért azt egy megfelelő méretű füstcső segítségével kell csatlakoztatni a füstelvezető rendszerhez, hogy betölthesse rendeltetését. Így a fa égetésekor keletkező füst az épületen kívülre távozik. A füstcsőnek hő- és nedvességállónak kell lennie, a hőszigetelését pedig szakszerűen kell elvégezni.

Jó megoldás, ha a kéményt az épületen belül telepítjük, mert így a hőveszteségek jelentősen csökkennek. A kémény megépítését alaposan meg kell fontolni. Rendkívül fontos, hogy elegendő távolságot tartsunk minden gyúlékony anyagtól. Mindezen előírások betartásával biztonságos környezetben élvezhetjük a kandalló melegét. Teremtsen Ön is ideális hangulatot az otthonában egy kandalló telepítésével, de ne feledkezzen meg a füstcső fontosságáról sem. Ha a választáshoz segítségre van szüksége, a szakértőink megadják.