Szélgenerátor a kevés villanyszámlához
Tagged Címkék:

A 19-ik században nyertek először elektromos energiát a szélből, eleinte az USA farmjain így állították elő a szükséges áramot. Magyarországon is lehetséges ez, egy szélgenerátor segítségével munkára foghatjuk a szelet. Hazánkban átlagosan 24 m/s sebességgel fúj a szél, ami remekül hasznosítható az említett berendezéssel, ami saját lapátjainak forgási energiáját alakítja át elektromos árammá.

A klimaman.hu webáruház termékpalettáján helyet kapott 90 W szélgenerátor nagyon jó választás, ráadásul az ára is igazán elfogadható jellegű. A készülék alkalmazása során kinyerhető villamos energia felhasználási területe igencsak széles.

Mezőgazdasági, ipari fogyasztásra, illetve háztartásoknak egyaránt ajánlott. Költséghatékonyság érhető el egy ilyen berendezéssel. Képzelje el, hogy a szél erejét felhasználva, csak minimális villanyszámlát vagy semmit sem kell fizetnie! Hát nem csodálatos elképzelés ez?! Pedig megvalósítható, mindössze a szélgenerátor beszerzését szükséges elvégezni ennek érdekében.