A modern szintetikus parókák jellemzői
Tagged Címkék:

Létezik egy kérdés, amit gyakran tesznek fel azok a hölgyek, akik először vásárolnak póthajat. Ez pedig nem más, mint a szintetikus parókák nyújtotta változatosság vagy a természetes modellek megbízhatósága mellett döntsenek? Nehéz egyértelmű választ adni erre, mert az optimális választáshoz sok árnyalatot kell figyelembe venni. Ezek között ott van a póthaj használatának gyakorisága és célja, valamint sok más szempont.

Manapság már nagy hiba lenne azt gondolni, hogy a szintetikus parókák valami olyasféle dolgok, amelyek távolról sem hasonlítanak a természetes frizurára. Nyilvánvalóan a gyártásuk korai szakaszában, amikor a hajszálakat még nylonból készítették, gyorsan elveszítették a vonzó megjelenésüket.

De most, amikor a gyártásuknál a legmodernebb anyagokat használják, nagyon elegánsnak és vonzónak tűnnek. Sőt, sokszor nehéz megkülönböztetni a természetes hajtól. A szintetikus parókák kiválasztásánál nem szabad elhamarkodottan dönteni és akkor biztosan nem fog csalódni ebben a gyönyörű kiegészítőben.