Sokakat nem tántorít el a vásárlástól az AirPods ár
Tagged Címkék:

Az Apple rajongók pontosan tudják, hogy sokkal többről szól a multinacionális cég, mint a telefonokról és számítógépekről. Olyan tartozékokat is létrehozott ez, amelyek új szintre emelték a felhasználói élményt. Habár az AirPods ár magasabb, mint más, ehhez hasonló termékek esetében, az biztos, hogy teljesen más atmoszférát teremtenek meg a zenehallgatáskor.
Aki már próbálta, pontosan tudja, hogy mennyire más a fülhallgató használata ezáltal. Amikor kiveszi ezt az ember a töltőtokból, egyből bekapcsol és csatlakozik is a mobiltelefonhoz, az Apple Watch-hoz, a Mac-hez vagy épp az iPadhez. Lehet, hogy az AirPods ár nem mondható alacsonynak, de tudva azt, hogy mit nyújt, mennyire tartós és milyen profi, érthető, hogy sokan egy cseppet sem sajnálják azt a pénzt.

Tudják a felhasználók, hogy egy hibátlan produktumot kapnak. Ha a fülébe teszi azt a tulaj, azonnal elindul a hang, ha pedig kiveszi, máris leáll. Az egyedülálló Apple W1 chipre épülő fülhallgató optikai érzékelőkkel és gyorsulásmérővel észleli, hogy a fülben van-e. Érdemes megnézni, hogy milyen az AirPods ár a mobilcorner.hu oldalon.