Sok mindenre felvihető a HÉRA lábazatfesték
Tagged Címkék:

A különféle lábazatok festésekor nem lehet akármilyen anyag mellett dönteni. Csak a tartósságot és esztétikus megjelenést garantáló lábazatfesték jöhet szóba. A HÉRA által gyártott, ásványi vakolattal vakolt épülethomlokzatokhoz és lábazatokhoz, illetve egyéb kül- és beltéri betonfelületekre, illetve új eternit felületekre használható termék mindenképp beválik.
Egy igen strapabíró, az időjárás viszontagságainak is ellenálló, roppant gazdaságos és nagy kiadósságú festékről van szó. Kül- és beltéri beton-, cement-, új azbesztcement és gipszfelületek esetében biztosan nem fog csalódást okozni ez a lábazatfesték. Lég- és páraáteresztő bevonata a fal természetes szellőzését nem gátolja.

A használata előtt fontos szerep jut a felület előkészítésének. A laza, pergő vakolat- és festékréteget mechanikai úton el kell távolítani, a vakolathibákat ki kell javítani. Ha kész a portalanítás is, akkor jöhet a HÉRA diszperziós mélyalapozóval történő előkezelés. Majd a lábazatfesték alapos felkeverés után ecsettel, hengerrel vagy szórással vihető fel. A produktum megvehető a festekarena.hu weboldalán.