Tagged Címkék:

Ön is egy kisebb gazdaság, csupán pár hektárnyi föld boldog tulajdonosa? Viszont a főbb feladatok ellátására már szüksége lenne némi gépi segítségre is? Ezen könnyen segíthet egy használt kistraktor eladó darabja. Ugyanis az ilyen gépekkel könnyedén elvégezhetőek az olyan munkák, mint a fűnyírás, a permetezés, valamint a szállítási feladatok egy része.

Természetesen ehhez plusz kiegészítő eszközökre is szükség van, azonban a legnagyobb anyagi megterhelést a kisebb traktor jelentheti. Egy átlagos, másodkézből való használt kistraktor eladó ára nagyjából félmilliónál kezdődik. Természetesen ez rengeteg dologtól, tulajdonságtól függ. Ugyanis a használt gépek minél idősebbek, annál olcsóbbak.

Emellett pedig az olyan műszaki adatoktól is függhet az ár, mint a lóerő, vagyis a teljesítmény és természetesen az üzemóra, ami a munkagép igénybevételét mutatja. A használt kistraktor eladó példányok között főleg az olyan márkákra érdemes figyelmet fordítani, mint amilyen az MTZ, a Farmtrac, valamint a John Deere.

Azonban azt tudnunk kell, hogy mivel használt kistraktor eladó darabokról beszélünk, fel kell készülnünk arra, hogy ezeknek a gépeknek a lóereje mindössze 45. A nagyobb, komoly modelleknek 200-300 között is lehet. Magától értetődően így a szállítási feladatok közül is csak a kisebb teherrel bíró fuvarokat tudjuk ellátni. A legjobb, ha a kistraktor mellé beszerzünk egy pótkocsit, permetezőt, valamint fűkaszát is, hogy a lehető legtöbb feladat ellátásában a segítségünkre lehessenek.