Radiátorzománc, otthon is használható
Tagged Címkék:

A belső felújítások nem minden esetben csak a szobák falait vagy egyes bútorokat érintenek, hanem akár a fűtőtesteket is. A radiátorzománc kiválóan alkalmas arra, hogy a szóban forgó fűtőberendezést le lehessen vele kezelni megfelelően és szakszerűen.

Érdemes lehet a választás előtt figyelembe venni, hogy milyen hőbírása van az adott festéknek, ugyanis ez mérvadó lehet.

A radiátorzománc általánosságban 100 fokig hőálló, ami elegendőnek mondható. Ha fémről van szó, akkor zsírtalanítani, tisztítani szükséges, majd esetlegesen le is kell csiszolni. Ezek után jöhet a radiátorzománc szerepe, a teljes fedés. Hígítást többségében nem igényel, emiatt könnyű a felvitele, valamint rövid ideig tart.

A sima felület nagyon fontos elem, hiszen enélkül nem lehet szépen dolgozni és a végeredmény sem lesz ugyanolyan. Évekig időtálló marad, megőrzi a színét és egyéb funkcióit. Ennek köszönhetően, kimondottan gazdaságos beruházásnak számít. Ez a termék saját kezűleg is kezelhető, de szakemberekre is rábízható a megoldás.