Praktikus kütyü a Huawei Watch GT 2
Tagged Címkék:

A technika legújabb vívmányai közé tartoznak az okosórák, amelyek Magyarországon is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Akinek még nincs ilyen kis készüléke, annak remek választás lehet a Huawei Watch GT 2 okosóra, ami számtalan hasznos funkcióval van felruházva.

Az akkumulátora nagyon jól bírja, 455 mAh teljesítményű. A gyártók szinte mindennel felszerelték ezt a modellt, van benne GPS, iránytű, gyorsulásmérő, magasságmérő, barométer, giroszkóp. A súlya igazán kicsi, mindössze 41 gramm, vízálló jellege pedig megnyugtató, ha véletlenül nedvesség érné, akkor sem hibásodik meg a készülék. A mobilcorner.hu webáruház termékpalettáján helyet kapott Huawei Watch GT 2 okosóra fekete, tehát ebből a szempontból is a lehető legelegánsabb.

Érdemes most megrendelni, mert jelenleg 3% árkedvezménnyel vásárolható meg, így az ára 46 500 Ft. A weboldalon megismerhetjük a Huawei Watch GT 2 okosóra paramétereit is. Célszerű megrendelni minél előbb és ebben az esetben a házhozszállításra sem kell sokat várni.