Tagged Címkék:

A Xiaomi közel 10 évvel ezelőtt dobta piacra az első okostelefonját, azóta pedig világszerte ismert és elismert márka lett. Mivel a cég elsősorban az okosotthon megteremtéséhez való, csúcsminőségű és praktikus digitális eszközöket, gépeket készít.

A Xiaomi mobiltelefon felhasználóinak pedig minden bizonnyal feltűnt, hogy a praktikus felhasználás itt sem marad el. Kevés pénzért sokat kap és ennek köszönhetően a bombabiztos, prémiumtermékeket gyártó vállalatokhoz is hamarosan fel fog érni.

Már 2014-ben eljutott arra a szintre, hogy maga mögé utasított az LG és a Lenovo termékeket. Egy Xiaomi mobiltelefon adatai nem kerülnek fel a felhőszerverre úgy, hogy arról a felhasználója nem tud. Más társaságokkal szemben, ennél el lehet dönteni, hogy a személyes adatokat lementse vagy sem a telefon rendszere.

Mind a Mi, mind a Redmi széria készülékei mutatósak, könnyű kezelhetőséget kínálnak, nem beszélve az innovatív elemekről. Ráadásul minden változat dual SIM és rendelkezik magyar menüvel, de védőfóliát és tokot is rendelhet hozzá.