Örök emlék az újszülött fotókönyv
Tagged Címkék:

Jólesik néha csendben, mosolyogva a gyermekünk születésére és az első csodálatos napra, hétre gondolni, általában azzal zárjuk a gondolatmenetet, hogy bizony nagyon hamar elröpült az idő. A mai szülőknek szerencséjük van, hiszen elkészíttethetik az újszülött fotókönyv nekik tetsző változatát, ami örök emlék marad számukra és a gyermeknek egyaránt. A bestfotokonyv.hu weboldalon megismerhető vállalkozás gyönyörű újszülött fotókönyv megteremtését végzi el magas fokú szaktudással.

Általában az első oldalon a születési adatok szerepelnek, a háttérszínek és háttérminták választhatóak, mint ahogyan a borító, a lapok vastagsága vagy az ezeket védő fólia. Amint elkészül az újszülött fotókönyv, örömmel lapozhatjuk át, sőt, a nagyszülőknek és a keresztszülőknek is adhatunk egy-egy példányt belőle. Ennél kedvesebb ajándékot ki sem találhatnánk, hiszen nyilvánvaló, hogy a családtagok is szívesen nézegetik majd a kisbaba fotóit.

Néhány év múlva pedig csodálatos élmény lesz átnézni ezeket a fényképeket. Szeretjük, ha a család, a gyerekek folyton velünk vannak, de sajnos, ez nem lehetséges, hiszen gyakran szólítja őket az életük messzi tájakra a munkájuk vagy a jobb megélhetés. Természetesen ahányszor csak lehet, keressük egymást telefonon, interneten, de az mégsem személyes találkozás. Azonban egy szépen kivitelezett fotó naptár valamelyest enyhíti a hiányt, hiszen minden oldaláról a szeretett gyermekek néznek, mosolyognak vissza ránk.

Nos, az említett honlapon megrendelhetőek 13 lapos kivitelben asztali és fali fotó naptár saját fényképekkel. Ez kiváló ajándék a szülőknek, nagyszülőknek, akik minden bizonnyal nagyon fognak örülni egy ilyen naptárnak. Egy lapra akár több fénykép is elhelyezhető, így például a nyaralás minden napja ráfér, de az előző karácsonyi vagy húsvéti emlékek szintén. Különböző kreatív szerkesztési lehetőségek is vannak arra az esetre, ha egyedi elképzelése volna a fotó naptár tekintetében. Az asztali fotó naptár remek választás annak a szülőnek, aki íróasztalnál dolgozik.